ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΠΡΟΦΙΛ 1700X500_fixed4

Η ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του τεχνικού ελέγχου οχημάτων από το 2010 και αποτελεί το πρώτο ΙΚΤΕΟ βαρέων οχημάτων στην Ελλάδα. Είναι μέλος του Δικτύου της AUTOVISION, του μεγαλύτερου Δικτύου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα με 50 σημεία πανελλαδικά. 

Η εταιρεία διαθέτει 2 ΚΤΕΟ στον νομό Αττικής με εύκολη πρόσβαση από κεντρικές οδικές αρτηρίες, επί της Λεωφ. Θηβών (Ρέντης) και στην Παιανία παραπλεύρως της Αττικής Οδού. Επίσης διαθέτει 1 ΚΤΕΟ στον νομό Κυκλάδων, στην Αλυκή της Πάρου, κοντά στο καινούριο αεροδρόμιο.

Έχοντας διενεργήσει πάνω από 150.000 τεχνικούς ελέγχους βαρέων οχημάτων, η ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε. εγγυάται την ασφάλεια του επαγγελματία οδηγού και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη χωρίς καθυστερήσεις. 

Στην ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου για όλες τις κατηγορίες οχημάτων σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με εξειδικευμένο προσωπικό. Ειδικότερα και στα δυο ΚΤΕΟ ελέγχονται επιβατικά οχήματα έως 3,5 τόνων και δίκυκλα. Διενεργούνται επίσης τεχνικοί έλεγχοι βαρέων οχημάτων, έλεγχοι ADR-ATP και ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι οχημάτων, όπως έλεγχοι εκπαιδευτικών οχημάτων και έλεγχοι διασκευών (υγραεριοκίνηση, φυσικό αέριο, ABS). 

Μεριμνώντας για τον πελάτη και τις αυξημένες υποχρεώσεις του, η ΚΤΕΟ Λ. ΘΗΒΩΝ Α.Ε. εφαρμόζει πελατοκεντρικές μεθόδους εξυπηρέτησης, φροντίζοντας και για την έγκαιρη υπενθύμιση των προθεσμιών ελέγχου με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας (sms) και την αποφυγή επιβάρυνσης του πελάτη με επιπλέον πρόστιμα.